maanantai 19. toukokuuta 2014

Viime kesän prokkis

Ajattelin kirjoitella elämäni ensimmäisestä entisöintiprojektista, jonka tein viime kesänä.
Sain tutulta puoli-ilmaiseksi dallas-keinun, joka oli täysin toimiva, mutta pinnat huonossa kunnossa. Keinuun kuuluu myös jalkarahi, joka on myös saranoiden päällä, eli keinuu kiikun mukana! :)
Päätin ottaa pienen "kesärojektin", ja kunnostaa tuolin.

Eli puhdistin keinusta kaikki pinnat, hioin ne koneella ja lopuksi maalasin pariin kertaan. Aluksi oli tarkoitus pitää tuoli kasassa työn aikana, mutta mieheni tarjoutui irrottamaan alaosat keinusta ja rahista. Olin vähän eri mieltä, mutta lopulta se olikin paras ratkaisu. Sai helpommin maalattua jokaisen pikkuvälinkin :)

En muista tarkalleen montako iltaa hommassa meni, mutta pieni muistikuva on että noin pari viikkoa, ja se oli redi.
Ompelin keinuun myös uuden istuintyynyn, ja mieheni niittasi rahiin päällyskankaan.
Itse olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Yllätyin siitä, kuinka mukavaa oli nähdä oman käden jälki, kun kuitenkin tottunut ostamaan huonekalut aina valmiina kaupasta ;)

Keinusta tuli heti vieraiden ja meidänkin lempituoli.
Tarkoitus on vielä ommella pehmeä selkänojan pehmuste, ja ehkä vaihtaa kangas johonkin toiseen :) Se työ saa kuitenkin odottaa vielä, koska jouduimme viemään keinuvanhuksen siskolleni nykyisen asunnon tilanpuutteen vuoksi.
Uuteen taloon ajattelin sijoittaa keinun joko terassille tai saunarakennukseen! :)

Tälle kesälle on jo monta projektia suunniteltu, ei malta odottaa että pääsee tekemään jo jotain ;) Niistä tulenkin varmasti täällä blogin puolella kertoilemaan! Luvassa on muun muassa yöpöytien ja seinäkellon tekoa...

Kertokaas mitä mieltä, onko keinu hyvännäköinen tuollaisenaan? :) Tyynyjä ja pehmeyttä toki kaipaa..

> Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti