maanantai 1. joulukuuta 2014

Muutto lähestyy...

Nyt pukkaa stressiä! Tasan kolmen viikon päästä meillä pitää olla nykyinen asunto tyhjä, ja uusi koti valmis. Siis apua. Tuntuu että hommaa on niin paljon, mutta toisaalta tänään mietittiin (uskoteltiin), että ei sitä ehkä niin hirveästi olekaan :) Lähinnä pintoja enää, ja saunatilat. Keittiökalusteet on tilattu, pihaa saatu siivottua, lattialämmitys on päällä ja tasoitemies tasoittaa seiniä. Ulko-ovetkin on laitettu pari viikkoa sitten paikoilleen, ja oven yläikkunaa piti mallata kuvaan :)
Talon ulkovaloja ollaan käyty etsimässä, samoin olohuoneen seinälamppuja. Jospa nekin saatais kohta valittua:)

Viime viikolla käytiin tilaamassa sohva ja sänky Maskun synttäreiltä. Saatiin valikoitua juuri meille täydelliset jutut! Sohva tulee kylläkin vasta ensi vuoden puolella, mutta sänky luvattiin jouluksi. En malta odottaa...tuttu tunne nykyään :)

Noin kuukausi sitten meillä kävi varkaita raksalla. Juuri rautakaupasta tullut lautapaketti lähti, ja sähköjohtorullia oli viety. Voi että pisteli vihaksi! Nyt ollaan asennettu kamera uudestaan, ja se tallentaa onneksi kuvan kaikista raksalla kävijöistä. Suosittelen kyllä kameraa kaikille rakentajille, varkaat osaa olla törkeitä.

Aika vähän on tullut otettua kuvia, osa näistäkin kuvista on jo "vanhoja", esimerkiksi ulko-oven viereiset seinät on jo levytetty ja saumattu.

Tämmöistä tänään! Jännittävää joulukuun alkua kaikille :-)

>jonna4 kommenttia:

 1. No huh huh miten joku voi olla niin sairas, että vie toisten raksalta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se. Mutta näköjään sellasiaki ihmisiä löytyy..

   Poista
 2. Varkaat on kyllä niin arrgh. Meillä ei raksalla oo käyny, mutta nykyisen asunnon pihalta vietiin pyörät :( Teillähän on hyvin edistynyt koti :) Tsemppiä loppurutistukseen! Meillä muutto helmikuun aikana, ei sinnekään enään kovin pitkä aika oo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja tämä meidän varas oli nähnyt kyllä vaivaa, oli nimittäin aika pitkiä ne laudat jotka oli viety. Pitääpä laittaa pyörätkin lukkoon :)
   Noniin, teillä enää pari kuukautta, tsemppiä teillekkin! :)

   Poista