sunnuntai 8. helmikuuta 2015

i love my homeEnsimmäinen ikioma kotini. Omin käsin rakennettu. Pikkuhiljaa alkaa tajuamaan asian. Pikkuhiljaa, ei vieläkään ihan täysin :)
Täällä kuitenkin ollaan asusteltu jo yli kuukausi. On aivan ihana sisustella paikkoja kun kaikki alkaa olemaan valmista. Sauna odottelee vielä sähkömiestä kytkemään kiukaaseen sähköt. Ensi viikolla pitäis päästä löylyihin! On sitä odotettukin..


Aluksi meidän olohuone oli tosi tyhjä ja alaston. Mikään ei oikein sopinut sinne. Itseäkin vähän huvittaa kun mietin montako kertaa olohuoneessa ja keittiössä on vaihdettu verhot. Kaikki vaihtoehdot piti tietenkin kokeilla :) Lopulta siihen kuitenkin jäi samat kuin edellisessä asunnossamme oli olohuoneessa. Mustavalkoiset, aaltokuvioiset, jotka laskeutuvat kauniisti ja ovat sopivan "jämäkät", sekä pysyvät muodossaan. IKEAlta löytyi ihanat, verhoihin sopivat NATTLJUS-koristetyynynpäälliset.
Sohvan yläpuolelle laitetaan seinävalot, joista vasta toinen on paikoillaan. Niiden väliin ostin IKEAlta tyylikkään, mustan STAVE-peilin, joka sopii mielestäni siihen kuin nakutettu :)
Tv-tason kanssa meillä on ollut vähän epäonnea. IKEAhan pelasti siinäkin asiassa :) BESTÅ-taso tarttui mukaan, ja olen niin tyytyväinen tuohon! Täydellisen kokoinen ja simppelin näköinen. (Tässäkin kuvassa näköjään taas erit verhot)

Ihan lempparijuttu joka sieltä Haaparannan reissulta tuli ostettua, on tuo pyöreä LÖVBACKEN-sohvapöytä. Onneksi tuokin on niin näkyvällä paikalla, että saa ihastella vähän väliä, heh :)


Makuuhuone on vähän vielä arvoitus, että minkätyylinen siitä tulee. Beige ainakin pysyy, koska on niin rauhoittava väri. Meidän makkari on siitä erilainen huone, että sieltä löytyy itse väkertämiäni juttuja. Leoparditaulun tein joskus serveteistä, jotka vain asettelin kehyksiin. Siitä onkin tullut lempitauluni, minun näköiseni.
Koristetyynynpäällisen ompelin joskus viime kesänä. Mustaa ja beigeä, sopii hyvin yhteen.


Saarekkeen baarituolien kanssa on myös ollut kaikenlaista :D Aluksi ostin IKEAlta edulliset jakkarat, mutta ne olivat vähän vääränlaiset meille. Jyskistä löytyi sitten upeat tuolit, jotka tulivat jäädäkseen :) Todella käytännölliset, ja niin muhkeat että niissä on nautinto istuskella aamiaisella. Lisäksi korkeutta voi säätää ja istuinta kääntää.Täällä on podettu flunssaa, joka ehkä pikkuhiljaa hellittää. Aurinkoista viikkoa kaikille! :-)
>jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti