maanantai 30. kesäkuuta 2014

Onko maalailtu? Kyllä!

Huhhuh.
Kyllä on pensseli heilunut taas. Aina kun vain ehditty on, niin on maalattu räystäslautoja, paneeleita, kattotuoleja ja reunalautoja. Ja vielä ois talossa paaaljon maalaamista edessä.
Vielä ei ole kuitenkaan epätoivo iskenyt, mitä suuresti ihmettelen, pessimisti kun luonteeltani olen ;) Kai siihen on vaikuttanut tuo miehen positiivinen asenne.
Kävin tänään hakemassa rautakaupasta elämäni ensimmäisen kerran maalia, kuin meinasi päästä loppumaan.
Arvatkaa osasinko ostaa oikeaa sävyä? Juu en. Voi että harmittaa, kun ei ole mitään kovin halpaa tavaraa tuo maali nykyään :(
Noh, opimme ainakin että mun on parempi pysyä pensselin varressa maalikaupan sijaan! :)

Tänään kävin kesäloman kunniaksi vähän shoppailemassakin. Mukaan tarttui ihana tyyny, oli aivan pakko napata mukaan ku ei ollut hinnalla pilattu. Mustan ja beigen yhdistelmä on jotenki mun silmää miellyttävä. Uuden kodin sisäpinnoille tulee varmasti beigeä :)
Lisäksi ostin pienehkön raitamaton, jonka paikkaa voi siirrellä pienen kokonsa vuoksi paikasta toiseen.
Kätevä, ainakin meillä! ;)

Oli pakko napsia yhtenä päivänä tien varresta kukkia maljakkoon :) Näyttivät niin kivalta, mutta alkoi tukkoisuus vaivata melko pian joten ne päätyivätkin ulkoruokintaan. Silti niin piristäviä!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä hyvältä eteneminen teillä, varsinkin kun itse teette niin todella huipulta näyttää ja kuulostaa :) Minä menin ja poistin blogin kun alkoi tuntua että en sittenkään halua näinkään julkisesti kertoilla asioista vaan etsin muun väylän intoilla asiasta :) Seurailen kuitenkin mm. teidän etenemistä. Meillä on talo jo noussut korkeuteensa ja levytetty ulkoa ja sisällä on hommat sillä mallilla että lattiavalu tapahtunee ensi viikolla. Tuntuu että kohisemalla etenee rakennus tässä vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Harmi että tulit siihen päätökseen. Olisi ollut mielenkintoista seurata teitäkin! :) En tällä hetkellä tarkalleen edes tiedä missä vaiheessa meillä työt, kun itse ollut monta päivää reissussa. Lähipäivinä varmasti kuitenkin tulee raporttia..

      Poista